Digitale TV

Home / Digitale TV

Digitale TV voor woon- en zorgcentra

Digitale TV   |   Digital Signage

Digitale tv is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Ook in de bedrijfswereld kan televisie een belangrijk onderdeel uitmaken van de dienstverlening aan eindklanten. Bijvoorbeeld in de zorgsector, waar u als beheerder kwalitatieve tv-diensten wilt aanbieden aan uw residenten.

Hoge kwaliteit

Samen met Alegre kan Accel u het volledige aanbod van IPTV verzorgen. Zo verzorgen wij de software en hardware  die MPEG2- en MPEG4-inhoud van hoge kwaliteit kan uitzenden op een TV via een set-top-box of op een Mac of PC-client.

Veel zenders

Deze oplossing maakt het mogelijk om een uitgebreide kanalenlijst (ontelbare binnen -en buitenlandse zenders) aan te bieden voor alle TV’s in het gebouw. De TV signalen worden verspreid over het IP netwerk en iedere gebruiker krijgt de kwaliteit van hetzelfde hoge niveau als die wordt uitgezonden door de provider.

Personaliseerbaar

Het is mogelijk zowel gecodeerde als free-to-air digitale zenders te ontvangen al of niet in HD. Dit via DVB-T, DVB-S of DVB-C. Door de modulaire opbouw van het systeem is het zeer gemakkelijk om het systeem later uit te breiden. Ook het portaalscherm kan aangepast worden zodat elke gebruiker een persoonlijk uitzicht en gevoel krijgt tijdens het gebruik en er wordt een gepaste sfeer gecreëerd in de gastenkamer.

Enkele voorbeelden van mogelijke templates zijn: start-up pagina, algemeen beschikbare diensten, gedetailleerde diensten, restaurant menu, facturatie details, welkom pagina, wake up call,… Extra troeven zijn het elektronische programmagids die u een overzicht geeft van de verschillende programma’s en de persoonlijke videorecorder die u de mogelijkheid geeft om programma’s op te nemen en te herbekijken wanneer u dat wilt.

Meer informatie over digitale tv