Activ84Health

Infrastructuur / Home / Activ84Health

Fietsen in je oude straat zonder buiten te komen

De dagelijkse kine van uw bewoners opwaarderen door in je oude straat te fietsen...dat kan nu met Activ84Health! En je hoeft er niet eens voor buiten te komen. Het enige wat u nodig hebt is WIFI, een hometrainer en eventueel een groot scherm (TV, beamer,... met HDMI-ingang).

De Activ84Health Explorer opent een wereld van mogelijkheden voor gebruikers door hen het plezier en de gezondheidsvoordelen van fysieke activiteit te bieden vanuit een veilige en comfortabele omgeving.

Elke gebruiker beleeft een gepersonaliseerde ervaring die hen toelaat herinneringen uit het verleden op te halen. Op deze manier worden zowel fysieke als cognitieve mogelijkheden gestimuleerd.

Je kan in volledige vrijheid je straat van vroeger, je geboortehuis of je vakantieherinneringen gaan herontdekken. Selecteer de juiste plek op een kaart en je bent vertrokken. Men krijgt het gevoel door de vroegere buurt te bewegen en op elk moment kan je in alle vrijheid kiezen welke kant je op wil. De mogelijkheiden zijn eindeloos, de enige beperking is je eigen verbeelding.

Gratis demo of een vrijblijvende prijsofferte?

Vul onderstaande formulier in en vraag uw gratis demo of vrijblijvende prijsofferte.