Netwerk voor de zorgsector

Infrastructuur / Home / Netwerk voor de zorgsector

IT-infrastructuur voor zorgcentra

Meer dan 10 jaar in de zorgsector

Met Accel haalt u een allround IT-partner in huis, gespecialiseerd in de zorgsector. Al meer dan 10 jaar verzorgen onze specialisten de volledige ondersteuning voor uw IT-infrastructuur. Naast onze installatieservice en helpdesk voor talloze WZC's, ondersteunt Accel ook de gangbare software pakketten voor WZC's. Zo hebt u 1 IT partner die het volledige beheer van uw IT-omgeving op zich kan nemen. 

Zo voorzien wij uw WZC onder meer van een goede back-up, de nodige hardware en software, netwerk, wireless netwerken, beveiliging, storage, telefonie, document management, enz.


Cloud

U heeft uw servers lokaal staan of u wil naar de cloud? Onze specialisten adviseren uw WZC in de meest efficiënte aanpak zodat uw medewerkers het beste kunnen werken. Soms blijven de servers lokaal, anderen werken in de cloud, maar nog vaker wordt er geopteerd voor een hybride oplossing.


IT voor uw bewoners

Niet enkel uw medewerkers hebben nood aan de juiste IT-infrastructuur. Ook IT voor uw bewoners is een belangrijk aspect. Zij willen immers graag contact houden met het thuisfront. Ook hiervoor kan u beroep doen op Accel. Zo installeerden we onlang nog een echt 'internetcafé' in een WZC.